Türk: ``Suriye'nin yeniden inşasında Mardin'in rolü büyük olacak``

MAREV heyeti ve iş insanları, Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Ahmet Türk ile Artuklu Belediyesi eş başkanları Sevinç Bozan ve Emin Irmak ile görüştü. Görüşmede konuşan Türk, 3 yıl sonra Suriye'nin yeniden inşasında Mardin'in önemli bir role sahip

Mardin 26.06.2014 23:28:22 0
Türk: ``Suriye

MAREV heyeti ve iş insanları, Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Ahmet Türk ile Artuklu Belediyesi eş başkanları Sevinç Bozan ve Emin Irmak ile görüştü. Görüşmede konuşan Türk, 3 yıl sonra Suriye’nin yeniden inşasında Mardin’in önemli bir role sahip olacağını ve şimdiden hazırlıklara başlanması gerektiğini söyledi.


        MAREV (Mardinliler Eğitim ve Dayanışma Vakfı) Genel Başkanı Fehmi Tahincioğlu, MAREV Yönetim üyesi  Kurulu Haluk Eldem, MAREV Genel Başkan Vekili Abidin Kayhan, MAREV Yönetim Kurulu Üyesi Baran Seyhan, MAREV Bakırköy Şube Başkanı Beşir Bilgin, ÇEKÜL Vakfı Başkanı ve MAREV onur üyesi Prof. Metin Sözen ile iş insanı Şakir Nuhoğlu’nun aralarında bulunduğu heyet, Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Ahmet Türk ile görüştü. Belediyenin başkanlık makamında gerçekleşen görüşmede konuşan Türk, belediyeyi büyük bir borçla aldıklarını ve taşınmaz mallarının tümünün büyükşehir belediyesinden alındığını söyledi. Türk, haksız bir uygulama ile karşılaştıklarını sözlerine ekleyerek, bütün bu haksızlıklara rağmen Mardin’in en ücra yerlerine hizmet götüreceklerini söyledi.

       “Amacım artık siyaseti bırakıp, Mardin’e hizmet yapmaktı” diyen Türk, bu belediyede yolsuzluk ve rüşvetin olmayacağını ifade ederek, bu halka layık bir hizmet sunacaklarını kaydetti. Türk, Mardin’in trafik soruna da çözüm üreteceklerini kaydederek, birinci caddede iki otopark yapacaklarını dile getirdi. Türk, 3 yıl sonra Suriye’nin yeniden inşasında Mardin’in önemli bir rolü olacağını da belirterek, şimdiden bunun hazırlığının yapılması gerektiğini söyledi. MAREV heyeti ve iş insanları da, hizmet konusunda görüş ve düşüncelerini Türk ile paylaştı.

        MAREV heyeti ve iş insanları, daha sonra Artuklu Belediyesi eş başkanları Sevinç Bozan ve Emin Irmak ile bir araya gelerek, bir görüşme gerçekleştirdi.

 

``HABERİN OLDUĞU HER YERDE``

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


30.2° / 18.8°
  • BIST 100

    11060,57%2,99
  • DOLAR

    32,20% 0,07
  • EURO

    35,02% 0,12
  • GRAM ALTIN

    2499,18% -0,44
  • Ç. ALTIN

    4002,77% -0,29